Farabi D.P. Burs Ödemeleri Hakkında

2018-2019 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI İÇİN FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI KAPSAMINDA ÇEŞİTLİ ÜNİVERSİTELERDE DEĞİŞİM HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Farabi Değişim Programı burs ödemelerinizin gerçekleştirilebilmesi için; her öğrencinin şahsına ait, gittiği üniversiteden alacağı güncel tarihli (Ekim ayına ait)  1 adet öğrenci belgesi ve 1 adet SGK hizmet dökümü çıktısını tüm sayfaları ile birlikte (Sosyal Güvenlik Kurumu Şubelerinden temin edilecektir) posta, kargo yoluyla veya evrakların renkli olarak taratılmış hallerini (Net ve renkli olmak koşuluyla cep telefonu ile çekilmiş resimler de kabul edilmektedir.) eposta olarak  eufarabi@hotmail.com  veya farabi@erzincan.edu.tr   e-posta adreslerine  02/11/2018 tarihi akşam 17.00’a kadar koordinatörlüğümüze ulaştırmaları gerekmektedir.
Farabi Değişim Programı kapsamında hak kazanan ve çeşitli sebeplerden ötürü bu haklarından vazgeçen öğrencilerimizin feragat dilekçesi hazırlayarak çıktı olarak koordinatörlüğümüze bildirmeleri gerekmektedir. Feragat dilekçesi örneği, Farabi web sayfamızda yer almaktadır.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi
Farabi Kurum Koordinatörlüğü