2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI SONUÇLANMIŞTIR

içerik2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı için Farabi Değişim Programı kapsamında hak kazanan, Gelen Öğrenci Başvuruları sonuçları için tıklayınız.

içerik2018/2019 Eğitim-Öğretim Yılı için Farabi Değişim Programı kapsamında hak kazanan, Giden Öğrenci Başvuruları sonuçları için tıklayınız.

BAŞVURULARI KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

27 Nisan 2018 tarihinde saat 17.30 da Hukuk Fakültesi Anfiler Konferans Salonunda, dokümanların hazırlanışı ve sürecin işleyişi hakkında Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.

***Bireysel bilgilendirme yapılmayacaktır.***

DEĞİŞİM DÖNEMİ BAŞLANGICINDA YAPILMASI GEREKENLER

Farabi Değişim Programından yararlanma hakkı kazanan (KABUL olunan) öğrencilerin,

30 Nisan 2018 – 14 Mayıs 2018 tarihleri arasında ,www.erzincan.edu.tr internet sitesi Farabi web sayfası Öğrenci Başvuru sayfasında bulunan;

1. Öğrenci başvuru formu ( 2 adet)
  2. Öğrenci beyannamesi (1 adet)
  3. Öğrenci bilgi formu ( 1 adet)
  4. Öğrenci yükümlülük sözleşmesi (1 adet)
  5. Öğrenim protokolü (3 adet)
  6. Veri Formu       ***E-posta olarak (eufarabi@hotmail.com) gönderilmesi gerekmektedir. Çıktı almayınız.***

belgelerini doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak mesai bitimine kadar bölüm koordinatörlerine teslim etmeleri gerekmektedir. Tüm formlar bilgisayar ortamında, internet sitemizdeki Form Doldurma Rehberine uygun olarak doldurulacak ve bilgisayar çıktısı olacaktır.

***Form Doldurma Rehberi’ne ulaşmak için tıklayınız ***

1. Değişim için gerekli tüm belgelerin bölüm/birim koordinatörlerine (belgelerin şeffaf tek bir föy dosya içinde) süresi içerisinde teslimi gerekmektedir. Bölüm koordinatörleri listesi internet sitemizde mevcuttur.
  2. Hak Kazanan Öğrenciler, internet sitemizdeki veri formunu (veri formu.docx)  eksiksiz olarak doldurduktan sonra eufarabi@hotmail.com adresine göndereceklerdir.                                                                                                                                    ***Veri Formuna ulaşmak için tıklayınız ***